Održan sastanak Organizacionog odbora i žirija za Izbor evropskih Najmenadžera

Zijad Bečirović, Zorica Bukinac, Ernest Pterič, Pane Škrbić, Razija Mujanović, Milan Trivić, Mirko Vincetić, Elvira Begić, Adnan Osmanagić, i Nandino Škrbić
U Sarajevu je održan sastanak Organizacionog odbora i žirija za izbor najboljih evropskih menadžera na kom je odlučeno da se 40. Ceremonija proglašenja najboljih evropskih menadžera i ličnosti godine održi 4. jula u Sarajevu, a izbor najuspješnih za BiH 6. decembra u Banja Luci, saopćila je Direkcija agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope iz Zenice.

Iako je već do sada u Direkciju stigao veliki broj prijedloga, ovim sastankom Organizacionog odbora i Žirija, zvanično je otvoren proces nominacija za tradicionalnu nagradu za područje Evrope.

Verifikovan je širi spisak od 67 nominovanih menadžera iz 17 zemalja Evrope, a prvi put su nominovani uspješni ljudi iz SAD i Ruske Federacije.

Žiri, kojim predsjedava Vibor Mulića iz Varšave, inače predsjednik Holdinga Zepter koja zapošljava 130 hiljada radnika, će u daljem postuku još jednom razmotriti sve pristigle, kao i prijedloge koji pristignu do 10. aprila, kada je krajnji rok za nominacije, pa će sukladno tome donijeti konačnu odluku o nagradama.

Jubilej četrdesete dodjele međunarodne nagrade zaslužuje da i sama Ceremonija bude atraktivnija nego ikada do sada.

"Već sada imamo načelne potvrde dolaska u Sarajevo dva predsjednika država i dva premijera vlada iz regiona jugoistočne i srednje Evrope", rekao je predsjednik Oranizacionog odbora za izbor i promociju najusješnijih evropskih menadžera i ličnosti Pane Škrbić.
Natrag


Javite se:

  • mailom ili faxom u svako doba;
  • telefonom - radnim danima:
  • od 08:00 do 17:00 sati
  • Telefon: +387 32 420 250
  • fax: 032 420 705

Najmenadzer logo
Najmenadzer statua za nagradu
logo za priznanje NajmenadzerLinkovi:

Izbor za BiH, birajte godinu
Izbor za Regiju, birajte godinu
Formulari i obrasci za prijavu
English verzija na engleskom
O Žiriju i Agenciji Najmenadžer

© 2018 Najmenadžer Kontakt

Design by Stop d.o.o. Zenica

Stranica koristi kolačiće zbog funkcionalnosti. Za nastavak pregleda kliknite na dugme ”Prihvatam” ili pogledajte stranicu o privatnosti Ovdje!